2013. január 3., csütörtök

Bundás csirkecomb Osztrák módra recept

Hozzávalók:8 csirke felső comb
30 dkg liszt
egy evőkanál olíva olaj
0,5 kg krumpli
egy fej lila káposzta
4 tojás
só és bors

Elkészítés:
A csirkét megtisztítjuk majd a húst besózzuk és borsozzuk.
A csirkét megpörgetjük egy tálba amibe lisztet raktunk, hogy a felületén egyenletesen befedjük lisztel. Majd egy másik tálba amelybe a 4 tojást kevertük össze. Ezután újra a lisztes tálba.
Így kapjuk a finom ropogós panírt amely annyira íncsiklandozóvá teszi az ételt.
A húst kevés olajon serpenyőben sütjük lassú tűzön és hosszan a sütési idő körülbelül egy óra.
Köretnek tört krumplit és lila káposztát készítettünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése