Hozzávalók:25dkg csirke máj
1 csomag szeletelt bacon szalonna
pici olaj
só vagy delikát
kenő toll
fog piszkáló
Elkészítés:
A bacon szalonnát elfelezem és csirke májat is!A bacont vagy sózom vagy delikáttózom de csak egy picikét,majd a baconre teszem a májat és betekerem és fogpiszkálóval összetűzöm!Ezt addig folytatom míg a bacon el nem fogy!Előmelegítem a sütőt 180 fokra!Egy tepsit kenőtollal kiolajozok majd beleteszem a baconbe tekert csirkemájat és fóliával lefedem és 20 percig párolom majd le veszem a fóliát és pirosodásig sütöm!De úgy hogy egyszer meg is forgatom hogy mind a két oldala piros legyen!Ha megsült kiszedem egy tálra és le szívatom az olajat!Legjobb hozzá a tepsis burgonya és az uborka saláta!
Tanácsok:
Sok zsír kisül érdemes leönteni róla és úgy sütöm tovább
Elkészítési idő: 50 perc
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése